„SENSE“ детски център
Позвънете ни на тел.
+359 879 800 013 или +359 877 800 770

Когато станеш родител научаваш за сили, които не си знаел, че имаш. Всяко дете има нужда от подкрепа и от родител, който трудно се предава.

Знаем, че не е в човешките способности човек винаги да върви на пълни обороти и че в един момент жаждата за глътка въздух натежава. В такива моменти, а и не само, препоръчваме на родителите да потърсят психологическа подкрепа.

Ние сме тук, за да Ви предложим съдействие и техники, от които се нуждаете, за да се ориентирате с увереност в тази важна роля.

Нашият екип от психолози е специализиран в това да работи с родителите, като предлага състрадателно и неосъждащо пространство, в което можете да разгледате по-отблизо притесненията, мислите  и емоциите си.

Разбираме това, че всяка връзка родител-дете е уникална и ще получите дългосрочни умения и стратегии, които са адаптирани спрямо вашите индивидуални нужди.

Психолозите в „SENSE“ детски център могат да Ви съдействат при следните случаи и заявки:

Развитие на нови стратегии и умения в родителството

Депресивност и липса на мотивация

✓ Усещане за несправедливост

✓ Работа с гнева

✓ Социална изолираност

Повишена тревожност

Разстройства на храненето

✓ Понижена самооценка

✓ Фобии

✓ И други заявки от ваша страна

Партньорски взаимоотношения

Хармонизиране на семейната динамика

✓ Запознаване с важни аспекти от детското развитие

✓ Развод

✓ Панически атаки

Напълно естествено е да имате въпроси относно детското развитие или пък въпроси свързани със семейното Ви и личностно благополучие.

Психолозите ни в „SENSE“ детски център имат експертни познания в широк спектър от теми, като например какво е ефективна комуникация, как да се справим с ревността или съперничеството между братя и сестри и др.

Чрез подходът ни на сътрудничество, ще Ви бъде предоставена ценна друга гледна точка, която е основана на дългогодишни наблюдения и опит.

Нашите специалисти са готови да Ви подкрепят, когато имате нужда да пренаредите вътрешния си свят или просто, когато имате нуждата да поговорите с някого.

Преди ролята на родител на първо място е важно да се погрижите за себе си, за да може да се включите възможно най-оптимално в грижата за другите.

Посетете ни на място в „SENSE“ детски център и получете безплатна първична оценка за състоянието на детето си.

Заявете дата за посещение

    Ще се свържем с Вас при възможност, за да потвърдим датата за посещение и необходимите детайли.

    Психолог за родители